Despre noi

AcaVest

O fundatie solida incepe cu AcaVest,
Nu construim doar case, indeplinim si vise.
Fie ca vorbim de calitatea constructiilor,  a finisajelor sau atentia acordata detaliilor, construim proiecte imobiliare respectând nevoile clienților, cu multă atenție la detalii datorita pasiunii cu care lucram.
Pasiunea noastră pentru construcțiile rezidentiale se poate observa ușor prin:               

1. atenția deosebită la design-ul interior si exterior 

2. modul în care construim

3. atentia la detalii

Credem si sustinem ca facem lucrurile diferit. Cu ce suntem diferiti? Suntem diferiti prin faptul ca alegem sa construim casa cu casa, proiect cu proiect, in cele mai bune zone ale orasului, cu strazi asfaltate, cu toate uitilitatile necesare, case special dedicate fiecarui client in parte, conform  posibilitatilor si dorintelor fiecarui client.  Deasemenea nu ne dorim doar sa vindem, dorim sa cream relatii, dorim sa fim aproape de fiecare client si sa avem un parteneriat de exceptie, inainte, in timpul si dupa incheierea contractului.

BENEFICIILE CLIENTILOR

Materialele de cea mai buna calitate, atentia la detalii, transparenta si seriozitatea cu care facem lucrurile sunt temelia noastra.
Stadiul final de predare a fiecarui imobil este discutat si agreat cu fiecare CLIENT in parte. Obiectivul nostru este sa predam o unitate locativa la cheie, astfel incat locatarul sa se mute imediat. Asiguram urmarirea contractelor cu toti furnizorii de utilitati nationali, proiectele oferite pot fi alese dintr-o gama existenta, prezentata in sectiunea de proiecte, sau pot fi construite de la zero, impreuna cu arhitectii si inginerii structuristi cu care colaboram. Furnizorii nostri de materiale de constructii, sunt atat la nivel national cat si local printre cei mai competitivi si profesionisiti din Romania.                                                                 Consiliem CLIENTII  in alegerea celor mai bune materiale de finisaje, a obiectelor sanitare, gresiei, faiantei, parchetului, usilor interioare, s.a.m.d.